Jongeren op t rechte pad

Jongeren op ’t rechte pad


“Terug naar de natuur; vooruit in het leven!”

Met deze slogan brengt BOSS ca 40 jongeren weer op ’t rechte pad. BOSS ontwikkelde een vernieuwende aanpak van outdoor-activiteiten. Financiering kwam met het indienen van een Right to Challenge bij de gemeente Eindhoven. De Challenge werd goedgekeurd door een groep van gebruikers en deskundigen. 

 

 

 

 
 
Lansingerland
 

Dierenweide


Verdwijnt de Dierenweide, of niet? Dat was de vraag in de gemeente Lansingerland nadat de gemeenteraad had besloten om te gaan bezuinigen. Via Right to Challenge hebben bewoners het beheer van de Dierenweide overgenomen.
 
 
Selwerdkopie
 


Wijkbedrijf Selwerd
 

In de stad Groningen is het wijkbedrijf Selwerd zeer succesvol met Right to Challenge.

Om mensen uit de bijstand te halen en weer werkervaring op te laten doen. Door het uitvoeren van klussen voor woningcorporaties of door het rijden op de wijk-taxi.

Lees verder

 
 
Rotterdamschepenstr
 


Rotterdam – Schepenstraat 
 

Je eigen straat inrichten, zoals jij dat wilt. Bewoners van de Schepenstraat in Rotterdam doen dit met hun R2C project voor de herinrichting. Inmiddels zijn de werkzaamheden over de helft.

Lees verder

 
winkelcentrum

Een schoon winkelcentrum


Ondernemers houden voortaan zelf het winkelcentrum schoon in Nootdorp, nadat zij een Right to Challenge hadden ingediend bij de gemeente. De winkeliers hebben nu de (financiële) middelen om snel te kunnen optreden tegen vervuiling.